Fiesta Farm a Tisza partján

Nyíregyházától alig 30 km-re, Tiszalök város üdülőtelepén található a Fiesta Farm. Az üdülőház és ifjúsági tábor 7000 m2-es parkosított területen fekszik. Elsősorban osztálykirándulások, gyermeküdülés megvalósítására szolgáló intézmény, de kiválóan alkalmas baráti összejövetelekre, családi pihenésre, kikapcsolódásra vágyóknak, fiatal szálláskeresőknek egyaránt. Felszereltsége minden igényt kielégít.

A nemrég felújított épületben kettő-, négy-, hat- és nyolcfős szobákban lehet a vendégeket elhelyezni. (45 férőhely). A zuhanyzók és mellékhelyiségek közösek, megtalálhatóak a földszinten, emeleten és az udvaron is. A szobákban mosdó van. Az épület mögött egy közel 80 m2-es fedett terasz nyújt lehetőséget közösségi együttlétekre, pihenésre, esti szórakoztató programokra.

A gyermekek és felnőttek szórakozását két medence (napozóágyakkal, éjszakai kivilágítással), szabadtéri óriási sakk, csocsó, darts, ping-pong, felszerelt játszószoba biztosítja. Futballpálya, szabadtéri színpad bővíti a programok szervezésének lehetőségét.

A konyha teljesen felszerelt (mikro, hűtő, villanytűzhely, kávéfőző, poharak, étkészlet, lábasok, stb.), lehetőség van sütésre, főzésre, és emellett szabadtéri bográcsozásra, szalonnasütésre is.

Az alig 600 méterre lévő Tisza part és környéke többféle szórakozási, kirándulási lehetőséget nyújt:

  1. Erőmű: a szálláshely szomszédságában egy vízerőmű található, előzetes egyeztetés után látogatható csoportok számára. Mellette található egy arborétum.
  2. Hajójavító és zsilipkapu: Szintén előzetes egyeztetést igényel a látogatása.
  3. A Tiszadobon található Andrássy Kastély
  4. Tiszadadán, a szomszéd településen van egy halászcsárda a Tisza partján. Nagy terasz, tánctér, és egy kis színpad is található ott hangosítással.
  5. Boltok, vendéglátóhelyek: a szállás közelében egész évben 15-22 óra között vannak nyitva
  6. Kenuzási lehetőség
  7. Feketeszakáll Kalandpark és Strand: Tiszalökhöz közel található létesítmény. Hárompályás kalandpark, kialakított strand és büfék.